In a regional context in which there is a hill with a church as a landmark and a river on the perimeter, existing paths formed by natural runoff and agricultural roads, it is intended to respect the relief and natural paths, to ensure the character of the place, the best field gradients and respect for the natural flow of water.
The growth that arises now pretends to jump the river and to change of slope, giving place to a mutual speculate situation with the current image of the town. Given this, we analyze the morphology of the road: take advantage of the troughs to open roads, and the low slope areas to achieve minimal impact that does not distort the views of the village that appear from the original roads. Street profiles are adapted as possible to the original profile to prevent cars catch speed on straight and horizontal roads. It pursues a large pedestrian accessibility and low maintenance cost. The proposed management ranks near the village residential, integrated through the connection to the old cattle route. This area is immediate both to the bulk of the rotational and commercial reserves, and the public housing of integration.
Faced with the massive existing occupation, the proposal seeks to colonize the ground, interspersing the green zones between the houses, which are developed in two heights and are adapting to the existing topography.